Stumble Guys Mod APK 0.41.1 (Joies il·limitades, diners)

Baixeu Stumble Guys Mod APK 0.40 desbloqueado todo: Darrera versión gratuita para Android para participar en la enorme eliminatoria multijugador. Gaudeix de la carrera sense fi del joc.

 
 

Stumble Guys es una aplicación de Kitka Games. La aplicación está disponible en Google Play Store para todos los usuarios de Android. Més d’1 milió de persones ja han instal·lat aquesta application i your pots form part d’aquesta. L’aplicació té una classificació superior a 3 per a tothom i hi ha tantes coses interessants per gaudir.

Aquest és un dels jocs eliminatoris més massius per jugar. Compta amb fins a 32 players differentes in línia. Aquests players lluitaran per complete different levells caracteritzats per l’escalada del caos. El joc continua fins que només queda una jugada. Pots evitar caure en aquest joc?

Stumble-Guys-apk-descàrrega gratis

Hi ha tants obstaculos estranys i reptes ridiculs en aquest joc. No obstant això, l’important és trucar a descarregar tots els teus rivals. Una otra cosa importante es superar tot el que presentarà el joc. Tens el que es necessita per guanyar aquest joc? Descarrega Stumble Guys per esbrinar-ho.

És important tenir en compte que també podeu convidar els vostres amics a participar de la diversió. Els pots vencer a tots?

Funciones divertidísimas y emocionantes

Aquest és un dels jocs més emocionants que jugaríeu al vostre dispositiu mòbil. La diversió i l’emoció que ofereix són rares, i no la trobareu en tots els jocs que jugueu. Stumble Guys és increïble per les característiques que té.

Stumble-Guys-apk-última versión

Aquestes són algunes de les característiques del joc:

  • Llisca, llisca i corre per davant dels teus oponents. Recordeu que els heu de vèncer a tots, encara que hi estiguin inclosos els vostres amics.
  • Hi ha diferents obstacles que s’acosten. Això et pot frenar i fer-te perdre. Per tant, has d’evitar tots els obstacles que et trobin.
  • Stumble Guys és un joc de battle royale multijugador en temps real per jugar en dispositius mòbils.
  • Gaudeix del disseny boig i colorit. Els colors utilitzats en el disseny del joc es combinen perfectament i t’agradaria.
  • Stumble Guys és un joc físic còmic.
  • Hi ha diferents opcions de personalització en aquest joc. Podeu utilitzar aquestes opcions per personalitzar el vostre personatge. Això farà que el teu personatge sembli únic i també millorarà la teva experiència de joc.
  • Diferents nivells per completar. És important tenir en compte que la dificultat augmenta a mesura que avances pels diferents nivells.
  • Hi ha diferents caigudes divertides en aquest joc.

Aquestes són les característiques increïbles que gaudiríeu quan jugueu a aquest joc. Descarrega Stumble Guys per eliminar els teus enemics. Assegureu-vos de no caure, però guanyareu i esdevingueu el campió.

Stumble Guys Mod APK – Menú de modificacions

Juga a l’apk mod de Stumble Guys si vols tenir  joies, diners  i altres  funcions desbloquejades il·limitades . Podeu descarregar l’apk mod de manera gratuita a qualsevol dispositiu Android. Obteniu la millor experiència de joc ara baixant l’apk mod.

Conclusión

Baixeu l’última versión de Stumble Guys 0.29 apk al vostre dispositiu para eliminar els vostres enemics.

Entradas relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Leave the field below empty!